TDT

Miért a TDT?

A Technikai DayTrade termékünk lehetőséget kínál magyar és amerikai részvények tőkeáttételes (a rendelkezésre álló tőkénknél nagyobb értékben való) kereskedelmére napon belül. Aktív kereskedők számára rendkívül előnyös termék ez, hiszen a napon belül realizálható nyereség akár hétszerese is lehet a termék használata nélkül elért nyereségnek.

Mire jó a TDT?

A napon belüli értékpapír kereskedelem hozamai és kockázatai viszonylag korlátozottak, mivel a részvények csak egy bizonyos limiten belül mozoghatnak egy napon belül fel és le. A TDT használatával ezek a hozamok akár 7-szer nagyobbak lehetnek! Vételi/long vagy eladási/short pozíciók felvételét egyaránt biztosítja termékünk amelyhez letétkénk diszkont kincstárjegyet vagy akár részvényeket is használhat.

Amit fontos tudni:

  • A fedezetként használható értékpapírok körét és a fedezeti értékeket Társaságunk kondíciós listája tartalmazza a „PROMPT PIACI FEDEZETI ÉRTÉKEK” bekezdés alatt.
  • Minden kereskedési napon, az aktuális piaci körülményeket mérlegelve kerül meghatározásra, hogy mely értékpapírokra és mekkora tőkeáttétellel lehet TDT megbízást megadni. Az aktuális lista megtalálható a Netboon kereskedési rendszerben a „Kereskedés”/ „Kondíciók” menüpont alatt.
  • Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Technikai DayTrade ügyletek magas kockázatúak. Kérjük, olvassa el és ismerje meg a Kockázatfeltáró nyilatkozatot.
  • A napon belüli nyitott pozíciókat az ügyfél köteles a szabad szakasz zárását megelőző 10. percig lezárni. Amennyiben valamely okból eredően az Ügyfél ezt nem teljesíti, az Ügyfél megbízza a Társaságot azzal, hogy a Társaság saját belátása szerint az utolsó 10 percen belül bármikor, az aktuális árfolyamok értékének megítélésétől függetlenül, automatikusan zárja azt. Lásd részletesen: az Ügyfélszámla, értékpapírszámla vezetéséről és az ezekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról szóló szerződés 3-as pontjában.

Költségei/díjai
TDT megbízások teljesítésének díja

0,1% min: 199 Ft