Kereskedési Felületeink

Cégünk azon dolgozik, hogy biztosítsa ügyfelei számára a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb kereskedést a tőkepiacokon. A Random Capital kereskedési rendszerei, a Randi, a Netboon és a Mobil broker gond nélkül kezelhető és megbízható rendszerek, melyek segítségével Ön is könnyedén kereskedhet.

 • OgaboonOgaboonTudjon meg többet >>

  OGABOON

  A Netboon egy olyan kereskedési felületet, melyhez interneteléréssel bármilyen számítógépről vagy laptopról hozzáférhet, így nyaraláson vagy üzleti úton sem marad megbízható kereskedési felület nélkül. A Netboonon mindig a szeme előtt vannak azok az Ön által kiválasztott értékpapírok, melyeket követ, a Villámkötés funkció segítségével pedig pillanatok alatt ki tudja használni a gyorsan adódó vételi és eladási lehetőségeket.

  Emellett természetesen számlájáról is információt kaphat, valamint elemzések és hírek is a rendelkezésére állnak. A Netboon előnye az egyszerűsége. A piac legfontosabb aspektusait követheti nyomon a felület segítségével, mely megfelelő mennyiségű információt biztosít Önnek ahhoz, hogy kezelni tudja ügyleteit.

  Netboon kézikönyv letöltése.

 • OGA TRADER OGA TRADER Tudjon meg többet >>

  A Randi Társaságunk szoftverként letölthető kereskedési felülete, mely kitűnően szolgálja az Ön igényeit, függetlenül attól, hogy milyen befektetői beállítottsággal rendelkezik. Legyen szó napi rendszerességgel űzött kereskedésről, vagy hosszabb távú befektetésről, a Randiban megtalál minden információt ahhoz, hogy megfontolt és tájékozott döntést hozhasson, mielőtt megköti a választott ügyletet.

  A hazai és külföldi piacokon történő kereskedésben segítségére van az ajánlati könyv, amivel egy pillantással felmérheti a kereslet és kínálat arányát a különböző árszinteken. Kereskedési információk és grafikonok megjelenítésével több értékpapír mozgását követheti egyszerre, az ingyenes grafikonrajzoló (charting) pedig a technikai elemzés minden eszközével segít Önnek megtalálni az ideális vételi és eladási lehetőségeket.

  A kereskedési információkon túl egy kattintással elérhet híreket és elemzéseket, valamint számlájáról is részletes áttekintést kaphat, legyen szó portfóliója értékéről, nyitva lévő pozícióiról vagy teljesítésre váró ügyletekről.

  A Randi alapértelmezett beállításaival tapasztalat nélkül is zökkenőmentesen tudja elkezdeni a felület használatát, a szoftver által nyújtott lehetőségek megismerése pedig közvetlenül járulhat hozzá ahhoz, hogy Ön sikeresebb befektetővé, kereskedővé váljon.

  A Randi Kézikönyvét IDE kattintva töltheti le.

  A Randi legfrissebb béta verzióját (2.0.701.1)  a következő linkekről töltheti le:

  64bites változat

   

  Minimális rendszerkövetelmény:

  Microsoft Windows Vista/7/8/8.1 x86 vagy x64 operációs rendszer
  Internet Explorer 9
  1 gigahertzes (GHz), 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor
  1 gigabájt (GB) rendszermemória
  1 GB szabad lemezterület
  DirectX 9-grafika WDDM-illesztőprogrammal és 128 MB grafikus memóriával
  Szélessávú internet hozzáférés

   

 • Oga mobilOga mobilTudjon meg többet >>

  MOBIL BROKER

  A Mobil Broker nevű ingyenes telefonos applikációval készülékével bárhonnan kereskedhet és elérheti az aktuális árfolyamokat valós időben is. Az alkalmazásban elérhető többek közt a Villámkötés funkció, ajánlati könyv, grafikonok és friss tőzsdei hírek is.

  Az alkalmazás használható bármilyen érintőképernyővel és internetkapcsolattal rendelkező okostelefonnal Android, Windows Phone és iOS operációs rendszerekben.

   

  Az ingyenesen letölthető alkalmazás többlet funkciói:

  • Villámkötés – vétel és eladás egy kattintással
  • Valós idejű árfolyamok ügyfeleknek
  • Ingyenes árfolyam adatok 15 perces késleltetéssel
  • Ajánlati könyv és grafikon
  • Szerkeszthető értékpapír-lista
  • Hírfolyam a legfrissebb tőzsdei hírekről

   

   

  Az applikáció Android 4.0 vagy újabb készülékre ingyenesen letölthető a Play Áruházból.

  Windows Phone 8.1 vagy újabb készülékre ingyenesen letölthető innen vagy a Windows Phone Áruházból.

  A MobilBroker X iOS 9.0 vagy újabb készülékre letölthető az App Store-ból.

   

  MOBIL BROKER X ANDROIDRA (teszt verzió)

  Az androidos mobil applikáció teszt változata a következőképpen érhető el:

  1. Be kell lépni a tesztelős közösségbe
  2. Meg kell várni amíg jóváhagyjuk a tagságot
  3. Fel kell iratkozni az appra itt
  4. Majd a Play Áruház-ból letölthető a MobilBroker X
Top