Adóoptimalizálás

NYESZ

Cégünk ügyfeleinek módjában áll Nyugdíj-előtakarékossági számlát (NYESZ-R) vezetni. Hosszú távú befektetéseknél előnyös igénybe venni ezt a szolgáltatást, melynek keretében visszaigényelheti személyi jövedelemadója egy részét, és nyeresége is adómentes.

TBSZ

Ügyfeleinknek lehetősége van Tartós Befektetési SZámlát (TBSZ) nyitni társaságunknál, amely kedvező brókerdíjak és díjmentes számlavezetés mellett lehetőséget nyújt az adóterhek csökkentésére. 5 év eltelte után a megtermelt profit teljesen adómentesen vehető fel.

Aktív / Tőkeáttételes

TDT

Használja ki a napon belüli áringadozásokat és kössön napon belül - akár 7x-es tőkeáttétellel!

tShort - Értékpapírok napon túli tőkeáttételes shortolása

A tShort-tal lehetősége nyílik tőkéjénél maximum 5-ször nagyobb pozíciót nyitni eladási irányban. Fedezetét cégünk biztosítja értékpapír-kölcsönzési szerződés keretein belül.

tLong - Értékpapírok napon túli tőkeáttételes longolása

Termékünkkel, a tLong-gal lehetősége nyílik napon túli tőkeáttételes pozíciók nyitására vételi irányban. Tőkéjénél maximum 5-ször nagyobb pozíciót nyithat. Fedezetét cégünk biztosítja befektetési hitelszerződés keretein belül.

Konzervatív / Hagyományos

Határidős kereskedés

A határidős termékek közül a BUX decemberi lejáratú határidős terméke vált a BÉT legnagyobb forgalmú határidős termékévé. Segítségével a BUX index értékének változásán profitálhat, a Random Capital-nál különösen kedvező jutalék mellett.

Befektetési jegy

Befektetési jegyek használatával könnyedén vásárolhat meg egy már hatékonyan diverzifikált portfoliót, csökkentve ezzel a vállalt kockázat mértékét.

ETF

Az ETF-ek tőzsdén kereskedett passzív befektetési alapok. A vele járó díjak alacsonyabbak az aktívan kezelt befektetési alapoknál, de hasonló módon egy diverzifikált portfolió megvásárlására nyújtanak lehetőséget.

Részvény - Külföld

A magyar blue chipeken túl is van élet! A Random Capital-nál kereskedhető amerikai és európai részvények folyamatosan bővülő választékában Ön is megtalálhatja az önnek megfelelő nyerő befektetést!

Részvény - BÉT

A részvény tulajdonjogot megtestesítő értékpapír. A Budapesti Értéktőzsde forgalmának legnagyobb részét a részvénykereskedelem teszi ki. Profitáljon Ön is a hazai vállalatok gazdasági teljesítményének növekedésén!

Állampapír

Kockázatmentes befektetés, melyet nálunk fedezetként is használhat tőkeáttételes ügyleteihez.